arrow

Abonnemang

Sveriges Radios Symfoniorkester erbjuder flera olika konsertserier under säsongen. Repertoaren spänner över allt från stora symfonier och riktiga klassiker till helt nyskriven musik. Med solister i världsklass och gästande dirigenter av högsta rang blir det alltid en njutning.

Här kan du ta del av hela presentationen på Berwaldhallens Facebooksida

Alla konsertserier säsongen 2017-2018:

ONSDAG 2017-2018

På onsdagar erbjuder vi kortare konserter utan paus. Musiken är ofta lätt att ta till sig och njutningsfaktorn hög. Här och där väntar spännande överraskningar. Konserterna börjar kl 18:00 och passar därför bra om du vill gå direkt efter jobbet, eller om du har engagemang senare på kvällen. Välj mellan Onsdag Favorit Liten, 5 konserter och Mellan, 8 konserter.

calendar-menu

TORSDAG 2017-2018

På torsdagar erbjuder vi två olika konsertserier; Torsdag Favorit eller Torsdag Helafton. Favoritserien innehåller kortare konserter utan paus och musiken är ofta lätt att ta till sig. Här och där väntar musikaliska överraskningar. Torsdag Favorit finns i två storlekar: Liten (5 konserter) och Mellan (8 konserter). I Torsdag Helafton är konserterna längre och inkluderar en paus. Musiken är av det större formatet med symfonier och ibland en solokonsert. Inte sällan spelas helt nyskriven musik. Torsdag Helafton finns i två storlekar: Liten (6 konserter) och Mellan (10 konserter). Torsdag Stor innehåller samtliga konserter i Torsdag Favorit och Torsdag Helafton.

calendar-menu

FREDAG 2017-2018

På fredagar erbjuder vi helaftonskonserter. Konserterna är cirka två timmar och inkluderar en paus. Musiken är ofta av det större formatet, med symfonier och solokonserter. Inte sällan blir det spännande uruppföranden. Fredag Helafton finns i tre storlekar. Liten, 6 konserter, Mellan, 11 konserter och Stor, 18 konserter.

calendar-menu

LÖRDAG 2017-2018

På lördagar erbjuder vi Lördag Matiné som börjar kl 15. Konserterna är runt 2 timmar och inkluderar en paus. Musiken är ofta av det större formatet, med symfonier och solokonserter– denna säsong bjuder också på ett oratorium och en mässa. Lördag Matiné finns i två storlekar; Liten (5 konserter) och Mellan (10 konserter).

calendar-menu

CHAMBER UNPLUGGED 2017-2018

Kom närmare musiken med Chamber Unplugged! Musiker ur Radiokören och Radiosymfonikerna bjuder på kammarmusik i Studio 2, en intim och engagerande konsertupplevelse.

calendar-menu

KÖRSERIEN 2017-2018

Körserien bjuder på många höjdpunkter. Först ut är ett beställningsverk av Martin Smolka med anledning av Peter Dijkstras tio år som chefsdirigent för Radiokören. Förutom en på förhand mycket uppmärksammad konsert av ett nyskrivet verk av Jacob Mühlrad uruppförs bland annat Johannes Janssons Peace Symphony, ett beställningsverk av Radiokören och Sveriges Radios Symfoniorkester. Körserien finns i två storlekar: Liten (4 konserter) och Mellan (9 konserter). På vissa konserter anges en annan konsertlokal än Berwaldhallen.

calendar-menu

För dig som älskar musik!

Det bästa sättet att få en regelbunden dos av Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören är att lösa ett abonnemang till en av våra konsertserier. En konsertserie består av en rad utvalda konserter under hela säsongen. Ett abonnemang är en prenumeration på en av våra konsertserier. Vare sig du föredrar lunchkonserter, kortare onsdagskonserter direkt efter jobbet, matinékonserter på lördagar eller en hel fredagskväll i musikens tecken, så har vi något som passar just dig!

Förmåner

Här hittar du alla förmåner vi erbjuder dig som är abonnent

Läs mer om förmåner med abonnemang

Byten- och vänbiljetter

Här hittar du allt du behöver veta angående byten- och vänbiljetter