arrow

GÅ PÅ KONSERT MED ERIC SCHÜLDT

Det är i konsertsalen som den allra mest fantastiska musikupplevelsen kan inträffa. För en konsert är alltid ett möte med det okända. Det är här som vi med hela vår kropp får ta del av det som är musikens innersta hemlighet. Kanske kan man kalla det för transcendens – musikern som plötsligt förvandlas och vi lyssnare som får ta del av samma metamorfos. I de tre konserter som jag kommer presentera under den kommande säsongen tror jag att det finns en extra hög chans att just det här ska inträffa. Den röda tråden är enkel.
Det handlar om Beethoven.

Musiken Berättar: Den dramatiske Schubert 8 & 9 nov (Eric presenterar fredag 8 nov)
Upptäck Brett Dean: Biss & Beethoven 13 & 15 feb (Eric presenterar torsdag 13 feb)
Beethoven 250: 21 mars (Eric presenterar lördag 21 mars)

Konsertserien gäller för de dagar som Eric presenterar konserterna men du kan alltid byta till dagen före eller efter om du önskar. Hör av dig till Biljettkontoret i Berwaldhallen efter ditt köp.

KÖP ABONNEMANGET— SPARA 20%

Konserter som ingår:

8 november 19:00

MUSIKEN BERÄTTAR: DEN DRAMATISKE SCHUBERT


En bukett operaarior av 1800-talets okrönte liederkung och smygstart på Beethovens 250-årsjubileum med hans fantastiska violinkonsert. Fredagens konsert livestreamas.

13 februari 19:00

UPPTÄCK BRETT DEAN: BISS OCH BEETHOVEN


Gneixendorfer Musik, sista delen i pianisten Jonathan Biss femåriga Beethoven-projekt och Beethovens egna, mäktiga Kejsarkonsert.

21 mars 15:00

BEETHOVEN 250: EROICAN


Beethovens hjältemodiga tredje symfoni inleder Berwaldhallens firande av musikhistoriens legendariske mästare.