arrow

Abonnemang

Vilken konsertserie passar dig bäst?

Ett abonnemang på en konsertserie i Berwaldhallen ger dig stora musikupplevelser, nya upptäckter och massa kunskap. Du behöver bara sätta dig ned och ta in musiken. Dessutom får du samma plats i salongen varje gång och naturligtvis en ordentlig rabatt jämfört med lösbiljettsköparen i stolen bredvid. Vilket abonnemang ska du välja? Den frågan kan egentligen bara du svara på, men vi kan hjälpa dig på vägen, så valet känns lättare.

Torsdag & Fredag Helafton

För en fullödig konsertupplevelse rekommenderar vi en helkväll i Berwaldhallen med en av våra helaftonsserier på torsdagar och fredagar. Här bjuds det på större orkesterverk, kanske en symfoni eller en solokonsert med gästande instrumentalister och sångare av yppersta världsklass.

calendar-menu

Lördag Matiné

Lördagsmatinén är egentligen självförklarande – det är just matinéer på lördagar som bjuds. Musiken är ofta av det större formatet med symfonier och solokonserter. Perfekt när du vill komma i stämning inför lördagskvällen!

calendar-menu

Berwaldhallen 40 år - Jubileumsserien

Berättelsen om Berwaldhallen får ett nytt kapitel under hösten 2019 då byggnaden som är Sveriges Radios konserthus, tillika dess största radiostudio, fyller 40 år. Jubileumsserien, märkt med 40 år av musik, innehåller musik från invigningskonserten, nyskrivet och mycket annat.

calendar-menu

Körserien

I Körserien får du möjlighet att upptäcka Radiokören a cappella och hänföras av dess klanger: himmelskt skira, brutalt starka, ibland på gränsen till vad som är möjligt att göra med den mänskliga rösten.

calendar-menu

Chamber Unplugged

För dig som älskar intim och engagerande kammarmusik passar denna konsertserie perfekt! Med Chamber Unplugged kommer du närmare musiker och sångare ur Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören och får lyssna till musik som de själva har valt, och ibland även komponerat.

calendar-menu

Allt det här får du som abonnent

Att gå på konsert ska vara enkelt. Som abonnent får du ett mycket förmånligare pris, din egen stol i salongen och rabatt när du köper biljett till andra konserter utanför ditt abonnemang. På vissa serier får du även möjlighet att vid några tillfällen bjuda med dig en vän – utan extra kostnad!
Läs mer här.

Byten- och vänbiljetter 2019/2020

NYHET! Fler byten i våra flexibla abonnemang.
Här hittar du allt du behöver veta angående byten- och vänbiljetter